tag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post3781026051246675000..comments2023-07-08T23:40:39.519+03:00Comments on Mažoj virtuvėlėj...: Baltasis tinginysVilmahttp://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-20643138117177802822012-09-18T19:34:00.517+03:002012-09-18T19:34:00.517+03:00Būtų 500 g arba 0,5 L grietinės. Dėkui už pastabą!...Būtų 500 g arba 0,5 L grietinės. Dėkui už pastabą! ;) Tiek laiko, o niekam neužkliuvo :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-87291435956326255602012-09-18T11:16:38.489+03:002012-09-18T11:16:38.489+03:00o toks klausimas iskilo - 0.5 grietines cia but gr...o toks klausimas iskilo - 0.5 grietines cia but grazmu, stiklines? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-81184190278783548992012-09-16T23:48:40.605+03:002012-09-16T23:48:40.605+03:00Na, man su tokia puikiai sulimpa, o su skystesne n...Na, man su tokia puikiai sulimpa, o su skystesne nesu ne bandziusi. Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-91591211359194742562012-09-10T14:19:12.805+03:002012-09-10T14:19:12.805+03:00Tai kaip suprantu-grietine turi buti ne maziau 35%...Tai kaip suprantu-grietine turi buti ne maziau 35%?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-22899560595562584762011-10-02T22:14:16.421+03:002011-10-02T22:14:16.421+03:00Na tai mėginsim!!Na tai mėginsim!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-89351986545043331792011-09-30T21:27:42.811+03:002011-09-30T21:27:42.811+03:00Išėmus iš šaldytuvo ir iš pyrago formos, forma nė ...Išėmus iš šaldytuvo ir iš pyrago formos, forma nė kiek nesikeičia, net ir šilumoje. Naudoju Tupperware formą, manęs ji niekad nepavedė, o tokiems pyragams ji tinka idealiai. Bet manau, kad būtų galima bandyti dėti ir į bet kokią kitą plastikinę. Svarbu gerai ją ištepti aliejumi ir pyrago masę gerai suspausti dedant ;)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-24422590897359363802011-09-30T16:37:50.010+03:002011-09-30T16:37:50.010+03:00O išėmus iš šaldytuvo palaiko savo formą ilgai? :D...O išėmus iš šaldytuvo palaiko savo formą ilgai? :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-43159301536301704932011-09-29T21:18:30.015+03:002011-09-29T21:18:30.015+03:00Viskas labai paprasta - visą gerą darbą atlieka ša...Viskas labai paprasta - visą gerą darbą atlieka šaldytuvas :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-82418603596692943842011-09-27T22:08:35.852+03:002011-09-27T22:08:35.852+03:00Chm, įdomu... o tai kaip jis sustingsta?Chm, įdomu... o tai kaip jis sustingsta?Anonymousnoreply@blogger.com