tag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post5923209420503665446..comments2023-07-08T23:40:39.519+03:00Comments on Mažoj virtuvėlėj...: Šakotis kitaipVilmahttp://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-48272585255286016732016-09-25T20:48:38.100+03:002016-09-25T20:48:38.100+03:00Tikrai skanus pyragas, tik gal kiek sausokas. Buvo...Tikrai skanus pyragas, tik gal kiek sausokas. Buvo skanus pašildžius su pienu :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03772975363372506358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-484480622474260342011-11-29T22:39:07.768+02:002011-11-29T22:39:07.768+02:00Bet kokiu atveju, dėkui Sigitai už receptą!!!!!Bet kokiu atveju, dėkui Sigitai už receptą!!!!!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-30801556267908748922011-11-29T22:38:23.667+02:002011-11-29T22:38:23.667+02:00Indre, dar šis tas...aptepti ar pertepti jį tikrai...Indre, dar šis tas...aptepti ar pertepti jį tikrai verta, kitaip tai bus paprasčiausias biskvitas. Tas papildomas šokolado skonis, ar tavo siūlomas Rududu jį padaro gyvesnį. Manau, kad kepant kiekvieną sluoksnį būtų galima tepti Rududu, nes procesas nėra ilgas, kad jam kažkaip pakenktų..Na, čia jau fantazijos reikalas :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-20007542446170844542011-11-29T22:34:01.189+02:002011-11-29T22:34:01.189+02:00Labai smagu, kad išbandžiau ne aš viena ir turėjot...Labai smagu, kad išbandžiau ne aš viena ir turėjote krūvą patenkintų smaližių! Puiku, kad pagelbėjo mano patarimai teisingam recepto rezultatui! Bandysiu ir aš darkart. Prašom! Nėra už ką. Skanaukite į sveikatą! :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-15609334064401317122011-11-29T22:30:02.637+02:002011-11-29T22:30:02.637+02:00Ačiū, Indre. Vaizdas tikrai nebuvo pats blogiausia...Ačiū, Indre. Vaizdas tikrai nebuvo pats blogiausias vėliau nupjovus apatinį sluoksnį. Skonis irgi įdomus, tarsi šakočio, tarsi nežinia kieno, bet man pasirodė per sausas, norėtųsi nors šiek tiek minkštesnio. Tikiuos, kad visa tai įgyvendinama trumpiau kepant. Gal dar ir grįšiu kada prie šio recepto :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-57463249286156460642011-11-29T22:28:07.396+02:002011-11-29T22:28:07.396+02:00ispudziu papildymas-apacia tikrai nepridege, vos l...ispudziu papildymas-apacia tikrai nepridege, vos lengvai apkepe, bet kepiau tikrai ne 200 karstyje....vos 150-160 ir po 5-6 minutes, ne daugiau, pabaigai tik palikau 15 min :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-26775261089128443012011-11-29T22:26:00.539+02:002011-11-29T22:26:00.539+02:00labai labai labai labai labai SKANUUUUUUUUUUUUU :)...labai labai labai labai labai SKANUUUUUUUUUUUUU :) aciu, ka tik isbandyta, visi laizosi ir dar reikalauja :) paslepiau....rytojui :) tapau seimos priesu, nes daugiau neduodu :))))) o siaip galvojau, kad bus labai daug zaidimo su sluoksniais-bet viskas labai greitai, nespejau stipriai net isijaust ir buvo gatava :) aciu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-55935224026006986412011-11-29T21:23:14.886+02:002011-11-29T21:23:14.886+02:00Bet gražus koks už tai :) o jei dar įkišus čia tri...Bet gražus koks už tai :) o jei dar įkišus čia trigrašį ir vidurį kokiu rududu pertept - apsalimas negyvai :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-40833289339030456742011-11-28T10:28:49.191+02:002011-11-28T10:28:49.191+02:00Prieš valgant taip ir padariau - nupjoviau apatinį...Prieš valgant taip ir padariau - nupjoviau apatinį sluoksnį. Na, kepti bandžiau pačiame orkaitės viršuje prie 200 laipsnių, bet tada ir supratau, kad viskas nekepa, o dega, todėl užbaigiau procesą įprastomis sąlygomis - orkaitės viduryje prie 150/160 laipsnių. Nemoku "dirbti" su 200 laipsnių orkaitės karščiu :) Ir, beje, kam jis toks, jei viską galima pasiekti įprastu keliu? :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-82675227432978196.post-68165192592487360162011-11-28T02:11:04.170+02:002011-11-28T02:11:04.170+02:00Kad neblogai atrodo pyragas. :D tik rimtai apatini...Kad neblogai atrodo pyragas. :D tik rimtai apatiniai sluoksniai Jums perkepė. Tai patariu juos tiesiog nupjaut. Nesijaus to kartumo. :) o taip tai manau, supratau Jūsų klaidą. Tai kepinio vieta orkaitėje. :)Anonymousnoreply@blogger.com