Tobulai drėgnas ir mano vienas iš labiausiai nusisekusių atradimų Neringos blog'o kulinariniuose archyvuose. Labai skanu, tirpsta burnoje, tikra kalorijų bomba :)
200 g kambario temperatūros sviesto
180 g cukraus
4 kiaušinių
2-3 v. š. romo
200-230 g miltų
1,5-2 a. š. kepimo miltelių
Užpilui
60 g kambario temp. sviesto
40 g cukraus
4 v. š. pieno
60 g migdolų plokštelių
Sviestą išsukti su cukrumi, įpilti romo, įmušti po vieną kiaušinius, gerai išplakti, suberti miltus su kepimo milteliais.
Recepto šaltinis: Neringos blogas
o matau ir si recepta isbandei, man sis keksas ziauriai skanus, visad dedu daugiau migdolu :)
AtsakytiPanaikintiVis bandau ir bandau :) Pas tave blog'e tokių skanumynų visa galybė! Turiu iš ko mokytis :) Ačiū už idėjas!
AtsakytiPanaikintisveiki,sakykit kuo galima keisti roma?aiukas :)
AtsakytiPanaikintiGwidita, manau, kad galima jo tiesiog nepilti :) Tiesą sakant, aš jo skonio kekse nejutau, o naudojau tik dėl to, kad turiu dar jo atsargų ir jis nurodytas recepte. Keksas tikrai gausis puikus ir be jo ;)
Panaikinti